Johan Slob

procesmanager | #JAN

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #overheid
Diensten #projectmanagement #gebiedsontwikkeling #procesmanagement #haalbaarheidsstudie

Het werken aan vernieuwende projecten, die Nederland toekomstbestendig maken, vind ik ontzettend gaaf. Vooral ontwikkelingen bekijken vanuit een groter perspectief dan op opstalniveau, is waar ik enthousiast van word. Met name kansen wat betreft de energietransitie die zich dan voordoen trekken mijn aandacht.

Johan werkt met veel enthousiasme als procesmanager en adviseur in de gebouwde omgeving, met de focus op gebiedsontwikkeling. Binnen de gebiedsontwikkeling heeft Johan een brede basis opgebouwd, van bestemmingsplanprocedures tot financiële haalbaarheidsstudies en ontwerptrajecten. De affiniteit met gebiedsontwikkeling is al tijdens zijn studie op de Technische Universiteit Eindhoven (of: TU/e) gebleken, waar hij zich tijdens zijn afstuderen heeft verdiept in “Smart Cities”.

Het managen van processen in ontwikkeltrajecten en/of het (strategisch) adviseren daarover is waar Johan enthousiast van wordt. Door een open en toegankelijke houding gaat hij graag de uitdagingen die er liggen aan.

Johan Slob
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.