Johan Slob

procesmanager | #JAN

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #overheid
Diensten #projectmanagement #gebiedsontwikkeling #procesmanagement #risicomanagement-en-planning

Het werken aan vernieuwende projecten, die Nederland toekomstbestendig maken, vind ik ontzettend gaaf. Vooral van het op een nieuwe manier met elkaar werken om duurzame projecten te realiseren word ik enthousiast!

Voordat Johan begon bij abcnova als projectmanager, studeerde hij Construction Management & Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ter afronding van deze studie heeft hij onderzoek gedaan naar het rendabel implementeren van “Smart City” technologie. Smart Cities hebben als doel efficiënt om te gaan met middelen, een duurzame oplossing. En juist duurzame toepassingen op een rendabele manier kunnen implementeren, is waar Johan energie van krijgt. Daarnaast liggen zijn interesses bij het bedenken van creatieve oplossingen en deze praktisch toe te passen.

Johan Slob
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.