John Morsink

projectmanager

Diensten #projectmanagement

Het vooropstellen van de klant, nemen van verantwoordelijkheid, zichtbaar resultaat en humor als bindmiddel, zijn voor mij essentieel. Ik acteer op hoog projectmanagementniveau zonder de toepasbaarheid en praktijk uit het oog te verliezen.

Als projectmanager vindt John het zijn taak om steeds te zoeken naar slimme en nuchtere oplossingen door pragmatisch te zijn, duurzame keuzes te maken en te leveren wat de klant vraagt. Hij probeert zoveel mogelijk verbindingen binnen het project te maken, zodat partijen gezamenlijk vanuit hun expertise maximaal hun bijdrage leveren aan het project.

Complexe projecten hebben John's voorkeur. Die geven het werk dynamiek, maar verlangen ook improvisatie en creativiteit. Daarin kan hij voor u van betekenis zijn.

John Morsink
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.