Kees Tol

projectmanager

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #retail #leisure-en-hotels #kantoren
Diensten #projectmanagement #procesmanagement #contractmanagement #due-diligence

Bijzonder aan vastgoedontwikkeling is dat vele verschillende partijen met allemaal hun eigen belang samenwerken aan één concreet eindresultaat.

Kees geeft als projectmanager prioriteit aan het behalen van resultaten, stuurt proactief op het gewenste einddoel en denkt daarbij vanuit de belangen van de opdrachtgever. Met een frisse, creatieve blik kijkt hij naar het werkveld. Kees heeft ervaring met geïntegreerde contractvormen (UAV-GC) en is een erkend BREEAM-NL expert. Zijn ambitie is het ontwikkelen van kwalitatief goede en duurzame plannen voor de relatief schaarse grond die we nog over hebben in en rondom onze steden.

Kees vindt het belangrijk om samen met alle betrokkenen het gewenste resultaat te bereiken en gezamenlijk mooie ervaringen op te doen in de fascinerende vastgoedwereld. De afgelopen jaren heeft hij gewerkt aan een verschillende uiteenlopende projecten zoals de revitalisatie van een bezoekerscentrum voor De Nederlandsche Bank, de uitbreiding van het World Trade Centre in Amsterdam, de ontwikkeling van het hotels Twenty Eight en BOAT & CO in Amsterdam en een binnenstedelijke gebiedsontwikkeling ‘de Waterkanten’ in Lisse. 

Kees Tol
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.