Léon Kremer

project-/contractmanager

Werkvelden #onderwijs #overheid #sport-cultuur
Diensten #projectmanagement #haalbaarheidsstudie

Exploitatiegericht ontwikkelen en het transformeren van bestaande gebouwen zijn mijn specialismen. Ik geniet als het lukt om organisatorische ambities te vertalen naar begrijpelijke projectkaders en programma’s van eisen.

Léon is een gedreven specialist als het gaat om huisvestingsprojecten in multifunctioneel maatschappelijk vastgoed. Binnen een (politiek) dynamische omgeving maakt hij de trajecten begrijpelijk voor belanghebbenden en bestuurlijk voor de projectorganisatie en opdrachtgever.

Léon heeft de ambitie om kwaliteit voor de toekomst te realiseren. Hij ziet kansen en oplossingen en beschikt over de organisatiekracht om tijdig op de juiste niveaus besluiten te (laten) nemen. Zo neemt hij klanten mee in veranderingsprocessen en zorgt voor draagvlak en samenwerking in projectteams. 

Léon Kremer
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.