Marcel Smitshoek

partner

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #woningen #vastgoedgebruikers
Diensten #tendermanagement #projectmanagement #procesmanagement #due-diligence

Het eigen maken van het primaire proces van de klant is de basis van succesvol sturing geven aan een project.

Als proactieve projectmanager heeft Marcel zijn sporen verdiend op het gebied van maatschappelijk en commercieel vastgoed. Hij werkte voor gemeenten, zorginstellingen en commerciële bedrijven en leverde een bijdrage aan vele projecten. Zoals de uitbreiding van de psychiatrische afdeling van het UMC te Utrecht, de Brede School Schuttersplein in Gorinchem en de ontwikkeling en realisatie van diverse Gastenhuis locaties door Nederland.

Overzicht, structuur en een groot verantwoordelijkheidsgevoel kenmerken Marcel als persoon. Samenwerken, normen en waarden, betrokkenheid bij het team en herkennen van de behoeftes van de opdrachtgever, kenmerken zijn werkwijze. Marcel wil graag verbinden zonder de verschillende belangen uit het oog te verliezen. 

Marcel Smitshoek
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.