Marloes van Noorden

tendermanager & procesmanager

Werkvelden #woningen #retail #kantoren
Diensten #tendermanagement #haalbaarheidsstudie #procesmanagement #gebiedsontwikkeling

abcnova brengt veel disciplines bij elkaar. Al deze mensen moeten goed met elkaar communiceren om het hele proces, van idee tot uitvoering, zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ik vind het belangrijk om verschillende partijen op één lijn te krijgen, waarbij gestuurd wordt op een ontwerp met een centrale rol voor het gebruiksgemak en het gevoel dat eindgebruikers er aan over houden. Projecten op verschillende schaalniveaus, zoals de uitbreiding van het Hembrugterrein, halen het beste in mij naar boven.

Marloes is naast procesmanager een ervaren tendermanager. Haar sterke kanten zijn het structureren en het in goede banen leiden van complexe vraagstukken in (binnenstedelijke) gebiedsontwikkelingen. Daarbij zorgt ze ervoor dat het hele team het beste uit zichzelf kan halen. Met een kritische blik en open houding streeft zij naar het meest optimale resultaat. Ze houdt het overzicht en heeft aandacht voor de belangen van alle betrokkenen en laat in ieder project haar creativiteit tot uiting komen.

Marloes van Noorden
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.