Mieneke Agterberg

financieel administratief medewerkster

Ik ben dol op cijfers, financiële processen en mensen! Na een periode van gespecialiseerd backoffice werk, is het fijn om weer dicht bij het uitvoerende werk te staan en overzicht te hebben op het gehele financiële proces. De diversiteit van de werkzaamheden en het contact met mijn collega’s, onze opdrachtgevers en leveranciers, maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.

Mieneke is verantwoordelijk voor de financiële administratie van abcnova. Debiteuren- en crediteurenadministratie hebben voor haar geen geheimen en met veel plezier bijt Mieneke zich vast in de maandelijkse financiële rapportages. Collega’s ondersteunt zij waar nodig met de projectadministratie.

Mieneke studeerde bedrijfseconomie en past perfect binnen het team van abcnova dankzij haar ervaring met zowel financieel projectmanagement als procesmanagement.

Mieneke Agterberg
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.