Robert te Riet

contractmanager

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #onderwijs #overheid
Diensten #contractmanagement #directievoering-en-toezicht

Wat een prachtig project was dat; het Provinciehuis Gelderland in Arnhem (DBMO). Het lukte om een boost te geven aan de nieuwe contractbeheesing, met samenwerking als uitgangspunt. Ook Thialf in Heerenveen (UAV-GC) brengt mooie herinneringen boven. Door te verbinden, integraal te werken en de juiste kennis en kwaliteit samen te brengen, realiseerden we een maximale topprestatie voor de schaatsers en belevenis voor bezoekers.

Robert is een gedegen directievoerder (UAV) en door zijn jarenlange ervaring weet hij in bouwprojecten altijd het beste resultaat te behalen voor zijn opdrachtgever. Als contractmanager (UAV-GC) is Robert verantwoordelijk voor de beheersing van geïntegreerde contracten. Hij stuurt het contractbeheerteam via het Integraal Projectmanagementmodel (IPM) aan en is eerste aanspreekpunt voor de opdrachtnemer. Ook is Robert als directievoerder aanspreekpunt voor alle bouwpartners. Vanuit zijn rol bewaakt hij de voortgang, samenwerking, kwaliteit en kosten.

Robert is consequent, duidelijk en resultaatgericht. Hij is operationeel, financieel én commercieel goed onderlegd met de nodige ervaring. In de periode vóór abcnova werkte hij tien jaar op twee architectenbureaus. Dat maakt hem een uitstekende bouwmanager voor op de bouwplaats, met oog voor detail.

Robert te Riet
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.