Rogier Brieko

projectmanager

Speciale expertise #het-nieuwe-werken
Werkvelden #onderwijs #overheid #zorg
Diensten #haalbaarheidsstudie #huisvestingsadvies #procesmanagement #tendermanagement #projectmanagement

Het is mijn passie om - samen met ons team - organisaties met een maatschappelijke relevantie en hun mensen te helpen, te versterken en te verbinden. Binnen onderwijs betekent dat voor mij leerlingen en leerkrachten helpen om de ideale omgeving voor hun primaire proces te creëren.  

Rogier is een ervaren manager in het aansturen van vastgoedprojecten en gebiedsontwikkelingen. Door ontwikkelingen te begeleiden vanuit zowel de private als de publieke sector is hij bekend met beide werelden. Rogier is een echte verbinder. Vanuit zijn “helikopterview” weet hij de diverse belangen in een project te herkennen. Rogier heeft een positieve en rationele instelling, waarmee hij duidelijk richting geeft aan processen en projecten. Dat is zijn kracht.

Naast het uitzetten van een strategie heeft hij oog voor de sociale kant van een project. Niet alleen de harde deadlines en budgetten halen, maar ook zorgen dat de gebruikers er uiteindelijk met plezier werken en verblijven. 

Met zijn realistische, positieve en pragmatische blik en aanpak, met oog voor zowel inhoud als proces, hecht Rogier veel belang aan samenwerking en consensus en is hij in staat is om op professionele, begrijpelijke en toegankelijke wijze te communiceren met alle betrokken partijen en personen.

Rogier Brieko
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.