Roland Wolff

Projectmanager

Werkvelden #kantoren #onderwijs #overheid
Diensten #risicomanagement-en-planning #directievoering-en-toezicht #contractmanagement #projectmanagement

Ik ben gedreven om hoge ambities na te streven. Met een oplossings- en resultaatgerichte instelling, door constant te doen wat je belooft en op een open en eerlijke manier te communiceren met alle betrokkenen in de bouwprocessen, van timmerman tot bestuurder, zorg ik ervoor dat gezamenlijk mooie gewenste resultaten behaald worden.

Roland is een gedreven en pragmatisch ingestelde projectmanager, die de fijne kneepjes van de projectmanagementmethodieken kent. Inzicht en controle zijn voor hem belangrijke eigenschappen van een geolied project. 

Door zijn werkervaring binnen rijksoverheid weet hij hoe het is te werken in een politiek bestuurlijke omgeving. Hij voelt feilloos aan hoe de politiek bestuurlijke processen lopen en is hiermee de ideale sparringpartner voor zijn opdrachtgever. Daarnaast spreekt Roland de taal van de bouw en hij kan daardoor makkelijk overweg met uitvoerende partijen. Hij heeft ervaring in alle fasen van het bouwtraject en ervaring met verschillende samenwerkings- en contractvormen. Een eerste idee over nieuwbouw of renovatie uiteindelijk tot realisatie te kunnen brengen geeft hem veel energie. 

 

Roland Wolff
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.