Ruben Hümmels

directeur

Diensten #gebiedsontwikkeling #ontwikkelmanagement #procesmanagement #risicomanagement-en-planning

Het houdt niet op bij een raak advies, de kracht van een goede adviseur is dat een proces ook echt in beweging wordt gezet. Daar ga ik voor.

Ruben helpt partijen in de publieke en private sector bij ontwikkel- en investeringsvraagstukken. Procesmanager, dealmaker, mediator, adviseur, coach; Ruben laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Rode draad is dat hij inzicht creëert en vervolgens zorgt dat concrete doelen worden bereikt. Naast zijn analytische kracht zet hij hiervoor de daadkracht van het team van abcnova in. Ruben draagt graag bij aan de ontwikkeling van het vakgebied, bijvoorbeeld met zijn docentschap bij TIAS Business School.

Ruben is een coachend leider en hij stimuleert ondernemerschap in de organisatie. De meest kansrijke ideeën ontstaan uit een combinatie van de visie op waar je als bedrijf heen wil en de persoonlijke drijfveren van mensen in de organisatie. Dit vraagt een flexibele organisatie die ruimte geeft aan talent.

Ruben Hümmels
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.