Rutger de Jong

finance manager

De organisatie voorzien van financiële informatie die gebruikt wordt bij het maken van belangrijke beslissingen geeft mij veel voldoening, zeker als dit de businessresultaten verbetert. Daarom zoek ik continue naar structurele verbeteringen in bedrijfsprocessen.

Rutger is een ervaren financieel manager, die al 20 jaar werkzaam is als financieel eindverantwoordelijke en MT-lid voor uiteenlopende internationale (beursgenoteerde) ondernemingen (productie-, dienstverlenende en handelsbedrijven). Momenteel rondt Rutger een masteropleiding in controlling af, waardoor hij zijn jarenlange financiële- en managementervaring combineert met actuele theoretische kennis. Hij is daardoor in staat om de snelle groei van abcnova financieel in goede banen te leiden. Daarnaast is hij een echte teamspeler die met een flexibele en open houding altijd het bedrijfsbelang nastreeft.

Rutger de Jong
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.