Saul Henrion Verpoorten

projectmanager

Diensten #projectmanagement

Ik wil een positieve bijdrage leveren aan het vormen van een duurzame toekomst voor de gebouwde omgeving en het verbeteren van het (bouw)proces welke nodig is voor de totstandkoming hiervan. Dit door de regie te nemen vanaf de initiatieffase en door toepassing van slimme innovaties (o.a. BIM) waarmee zowel het proces als het eindproduct geoptimaliseerd worden.

Als projectmanager houdt Saul de focus op het proces om projecten binnen de gestelde randvoorwaarden te realiseren. Hij heeft een helikopter view, maar ook oog voor detail. Hij stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zijn projecten. BIM is zijn passie en hij heeft op dit gebied veel kennis en ervaring. Proactief en analytisch denkend weet hij zaken goed te organiseren. Zijn resultaatgerichtheid, planmatige aanpak, besluitvaardigheid en flexibiliteit dragen hieraan bij. Dit alles in combinatie met een flinke dosis energie en gezonde dosis humor.

Saul Henrion Verpoorten
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.