Simone Doornbos

projectmanager | #JAN

Werkvelden #kantoren #overheid
Diensten #projectmanagement

Met veel plezier draag ik binnen abcnova mijn steentje bij om voor en samen met de opdrachtgever projecten tot een succes te brengen.

Simone is resultaatgericht, houdt van een uitdaging en pakt graag door. Als teamplayer wordt Simone er blij van om belangen binnen projecten bij elkaar te brengen en samen tot oplossingen te komen. Haar enthousiasme, gedrevenheid en kritische blik helpen hierbij.

Tijdens haar studie Facility Management is Simone zich steeds mee gaan interesseren in gebouwen en de processen daaromheen. Door de minor Real Estate & Facility Management heeft ze haar kennis op dit gebied nog meer kunnen verbreden.

Simone is onder andere betrokken bij de realisatie van het Werelderfgoedcentrum Waddenzee en bij het project Ambtelijke Huisvesting voor de Gemeente Harlingen. Bijzondere en diverse projecten waar Simone veel energie van krijgt.

Simone Doornbos
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.