Sytske Ypma

huisvestingsadviseur

Speciale expertise #het-nieuwe-werken
Werkvelden #kantoren #zorg #onderwijs #vastgoedgebruikers
Diensten #haalbaarheidsstudie #huisvestingsadvies

Mijn stijl als adviseur is belangstellend, betrouwbaar en resultaatgericht. Ik krijg energie van een fijne samenwerking met opdrachtgevers en collega’s en word blij van kwalitatief goed werk.

Als huisvestingsadviseur combineert Sytske haar creativiteit en analytische vaardigheden om vraagstukken op een begrijpelijke manier te ontrafelen. Ze weet projecten op een heldere manier te structureren en acties proactief op te pakken. Sytske blijft rustig onder druk en behoudt het overzicht en bewaakt de voortgang van diverse projecten. Hierbij is ze zich bewust van haar omgeving en weet als geen ander hoe belangrijk het is om draagvlak te creëren in projecten en te luisteren naar anderen. Ze is niet bang om haar advies te presenteren, gesprekken te voeren op verschillende niveaus in een organisatie en ze heeft een ruime ervaring in het opstellen van analyses en programma’s van eisen.

Sytske studeerde Architectuur aan de TU-Delft. Ze werkte voorheen als huisvestingsadviseur voor eindgebruikers van commercieel vastgoed. Bij abcnova maakte ze de switch naar maatschappelijk vastgoed.

Sytske Ypma
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.