Vincent Deuning

procesmanager

Speciale expertise #duurzaamheid #het-nieuwe-werken
Werkvelden #onderwijs #overheid #sport-cultuur #vastgoedgebruikers #woningcorporaties
Diensten #procesmanagement #haalbaarheidsstudie #ontwikkelmanagement #huisvestingsadvies #tendermanagement #risicomanagement-en-planning

Ik zet mijn nieuwsgierigheid, pragmatisme en open vizier graag in om mensen in beweging te brengen. Een complex huisvestingsvraagstuk staat nooit op zichzelf. Er liggen vele kansen om met de opgave bredere ontwikkeldoelstellingen te faciliteren. Dat maakt mijn werk zo interessant.

Vincent is een senior procesmanager en heeft vanuit verschillende rollen ervaring opgedaan op het gebied van concept- en planontwikkeling, project- en programmamanagement, omgevingsmanagement en huisvestingsadvies.

Waar opgaves nog ‘open’ zijn, brengt Vincent graag focus, overzicht, samenhang en begrip. Zijn doortastende, eerlijke en nuchtere aanpak heeft meermaals tot succesvolle resultaten geleid. Ook in de dynamiek van vele belangen en partijen lukt het Vincent om tot een gedragen werkwijze, besluitvorming en resultaat te komen. Hij weet de opgave in zijn context te plaatsen en weet op de verschillende niveaus de juiste knoppen te bedienen. Het creëren van toegevoegde waarde staat bij Vincent centraal.

Zijn ervaring met maatschappelijk relevante huisvestingsvraagstukken beperkt zich niet tot het onderwijs, maar richt zich ook op woningcorporaties, gemeenten en ontwikkelaars. De ervaring en interesses van Vincent zijn breed georiënteerd, variërend van werk- en leerconcepten, strategische huisvestingsprojecten, ruimtelijke studies, inrichten van governance/ projectorganisaties, het ontwikkelen van campusvisies, het professionaliseren van bedrijfsvoering en het kwartiermaken op veranderopgaves.

Vincent Deuning
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.