Ylze Lindeboom

projectmanager

Speciale expertise #aardbevingsbestendig-bouwen
Werkvelden #onderwijs
Diensten #projectmanagement #risicomanagement-en-planning #haalbaarheidsstudie

Toekomstgericht bouwen betekent voor mij dat een gebouw na oplevering faciliterend is aan de activiteiten die er plaatsvinden.

Ylze is energiek. Ze houdt van tempo, uitdaging en resultaat. Die vaardigheden gebruikt ze in haar werk. Bijvoorbeeld bij Kulturhus De Spil in Nieuwleusen waar ze samen met het ontwerpteam, de projectgroep en de gebruikers in een zeer kort tijdsbestek van schets naar een definitief ontwerp ging. Voor het Groninger Forum is ze verantwoordelijk voor de architectenselectie, het ruimteboek en interieur. Ook in haar vrije tijd komen die vaardigheden goed van pas. Ylze is fanatiek survivalrunner.

Projectmanagement gaat Ylze aan het hart en op grotere projecten werkt ze graag met risicomanagement als belangrijk sturingsmiddel. Ook voor aardbevingen en aardbevingsveilig maken van gebouwen is Ylze aanspreekpunt. Zij volgde een post-HBO opleiding 'Aardbevingen en diepe ondergrond' en werkte aan verschillende vraagstukken rondom aardbevingsbestendig bouwen.

Ylze Lindeboom
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.