Yvonne de Boer

projectmanager

Speciale expertise #duurzaamheid #het-nieuwe-werken
Werkvelden #onderwijs #overheid
Diensten #huisvestingsadvies #ontwikkelmanagement #procesmanagement #tendermanagement #risicomanagement-en-planning #projectmanagement

Het gezamenlijk vinden van de juiste en creatieve oplossingen, daar krijg ik energie van.

Als senior proces- en projectmanager heeft Yvonne door haar verschillende functies en rollen ervaring opgedaan op het gebied van haalbaarheidsstudies, project- en programmamanagement en huisvestingsadvies. Zij heeft ervaring met complexe, politiek en bestuurlijk gevoelige omgevingen daar zij zowel aan de kant van de opdrachtgever als de adviseur werkzaam is geweest.

Yvonne heeft een onderzoekende en analyserende instelling met een proactieve houding. Zij is zich bewust van haar omgeving en weet als geen ander hoe belangrijk het is om draagvlak te creëren in projecten en te luisteren naar anderen. Zij is gedreven om in teamverband een project zo te organiseren dat er een optimaal resultaat wordt behaald. Waarbij zij oog houdt voor de context en de verschillende belangen maar vanzelfsprekend ook voor de financiële kaders en planning. Door haar opleiding tot architect verstaat zij de taal van de vormgevers goed en kan zij die in heldere taal vertalen voor opdrachtgevers.

Yvonne de Boer
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.