• Uw
    werkveld

Onderwijs

Scholen met toekomstwaarde bouwen we vandaag

Nieuwe onderwijsconcepten vragen om hogere kwaliteitseisen en meer flexibiliteit in huisvesting. Het decentraliseren van huisvestingstaken naar schoolbesturen vraagt om inbreng van externe expertise bij het maken van strategische keuzes. Tegelijkertijd vragen gelijkblijvende budgetten om een creatieve en oplossingsgerichte aanpak. abcnova kent en begrijpt de uitdagingen van de onderwijssector.

Kwaliteit van onderwijs vertalen wij naar kwaliteit van schoolgebouwen. Of het nu gaat om primair, voortgezet, MBO, hoger of universitair onderwijs, om een brede school, multifunctionele accommodatie of Integraal Kind Centrum; wij verbinden betrokken partijen, zorgen voor draagvlak, creëren goede toekomstbestendige scenario’s en bieden duurzame oplossingen.

Samen werken we aan onderwijsgebouwen met toekomst!

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Onderwijs
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.