• Maatschappelijk

Overheid

Wat is de maatschappelijke waarde van vastgoed?

Of het nu gaat om de verduurzaming van uw vastgoedportefeuille, het opstarten van een gebiedsontwikkeling, het beheersen van de risico’s van een infrastructureel project of het begeleiden van de realisatie van een publiek gebouw; wij zorgen dat uw beleidsmatige en politieke ambities worden vertaald naar concrete en haalbare oplossingen. We kennen het klappen van de zweep als het gaat om managen van publiek en politiek draagvlak. In alle fasen, van idee tot en met ingebruikname, werken we met enthousiasme aan het optimaal organiseren van de openbare gebouwde omgeving.

Museum, provincie- of gemeentehuis, sportcentrum, station, politiebureau of theater; gebouwen die toegankelijk zijn voor publiek, vragen om een specifieke kijk op dienstverlening. abcnova helpt bij het zoeken naar een optimale balans tussen ruimte, toegankelijkheid, veiligheid en flexibiliteit. En wij lopen voorop als het gaat om het toepassen van de nieuwste contractvormen en duurzaamheidsoplossingen.  

Ook bij gebiedsontwikkeling voelen wij ons als een vis in het water. Wij begeleiden de visievorming op basis van beleidsambities en marktkansen. Een verantwoorde en beheerste inzet van publieke middelen is hierbij het credo. Een gebiedsontwikkeling vraagt echter ook ondernemerschap: de creativiteit om marktkansen en samenwerkingsmogelijkheden te vertalen naar meerwaarde. Die combinatie zien wij als onze kracht. En onze managers zorgen er vervolgens voor dat concrete plannen ook van de grond komen.

Overheid
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.