• Maatschappelijk

Woningcorporaties

Nooit eerder was de corporatiemarkt zo dynamisch

Weinig sectoren zijn de afgelopen jaren zo dynamisch geweest als de corporatiessector. De implicaties van de nieuwe woningwet, transformeren naar een regieorganisatie, de scheiding tussen DAEB en niet-DAEB, discussies over toezicht en governance. En dan hebben we het nog niet eens over de enorme verduurzamingsopgave. abcnova helpt om grip te houden op processen en projecten in deze veeleisende context.

Of het nu gaat om het realiseren van een nieuwbouwproject, het maken van een risicobeheersingsplan, het contracteren van een meerjarige onderhoudsopgave of het concreet maken van uw duurzaamheidopgave. Wij staan met beide benen op de grond. Wij helpen woningcorporaties invulling te geven aan hun ambities en hun rol als opdrachtgever. Graag zijn wij de rots in de branding, die toegevoegde waarde creëert voor opdrachtgever én bewoner. 

Woningcorporaties
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.