Eric Königs

projectmanager

Speciale expertises #renovatie
Diensten #projectmanagement #contractmanagement #directievoering-en-toezicht

Bij de projecten waar ik verantwoordelijk voor ben is mijn belangrijkste doelstelling om het proces in harmonie te laten verlopen. Doen wat je belooft en een goede communicatie met alle betrokken partijen zijn mijn belangrijkste aandachtspunten. Ik houd me daarbij aan het gestelde budget. Een succesvol project voor je opdrachtgever bouw je op deze basis.

Als senior projectmanager is Eric intensief betrokken bij de ontwikkeling en begeleiding van overheid gerelateerde projecten, onderwijs & sport. Naast huisvesting voor Waterschappen en de Sociale Verzekeringsbank, werkt hij aan meerjaren onderhoudsplannen voor sportvoorzieningen. Hij begeleidde de realisatie van gemeentehuizen en scholen in Utrecht en Amsterdam. Eric volgde aanvullende opleidingen HBO Relatiemanagement en Prince2.

Bijzondere herinneringen heeft hij aan het project voor de gemeente Boxmeer. Met zijn team wist hij de bouw van het gemeentehuis uit een impasse te trekken en er een succes van te maken voor de opdrachtgever. Ook de (ver)bouw voor de Hogeschool Utrecht was een mooie uitdaging: een complexe structuur, korte looptijd, nieuwe contractvorm en strak budget.

Eric Königs

© 2018 abcnova | Sitemap - Disclaimer - Algemene voorwaarden

Deze website gebruikt cookies. In onze privacyverklaring vindt u meer informatie.